Legfontosabb elveim: fokozatosság, biztonságosság, hatékonyság.

2010 óta tevékenykedem edzőként. Eleinte aerobikot oktattam, amit egyébként a mai napig imádok. Azóta közelebb kerültek hozzám a manapság funkcionális edzésként emlegetett mozgásformák is. 2014-ben ismerkedtem meg a TRX-szel és a kettlebellel, azóta ezeknek az eszközöket rendszeresen használom edzéseim során. Korrekciós gyakorlatokkal is foglalkozom, hiszen tanultam és ismerem az FMS rendszerét, így bátran fordulhatsz hozzám ezzel kapcsolatban is.

Tanítványaimnak olyanfajta tudást igyekszem átadni, mellyel később akár önállóan és biztonsággal tudnak dolgozni a számukra megfelelő szinten.

Leginkább az offline edzésmódszerekben hiszek, de szívesen állok rendelkezésedre akár online formában is.

Főbb célcsoportjaim:

  • Felnőtt, “hobby” sportolók, akik testmozgással szeretnének javítani életminőségükön, erőnlétükön.
    (akár egyéni akár csoportos formában)
  • Edzői tevékenységem mellett édesanya és gyógypedagógus hallgató is vagyok, így szívesen vállalom gyermekek mozgásfejlesztését is. (csoportos vagy egyéni formában)
  • Ha akadályozottsággal élő felnőtt személy vagy, de nem szeretnél lemondani a mozgás adta örömökről, akkor is bátran fordulhatsz hozzám 🙂  (csak egyéni formában)
  • Szülés utáni átmozgató és regeneráló erősítő tornákat is szívesen vállalok, hiszen édesanyaként tudom milyen nehéz megtalálni a motivációt és a szabad perceket a mozgásra és arra, hogy újra formába lendülj 🙂 (akár csoportos, de eleinte inkább egyéni formában)

 

Útvonaltervezés

Our Useful Features & Services

Csoportos edzés

Edzés az ügyfélnél

Felnőtt edzés

Gyerek edzés

Kiscsoportos edzés

Korrektív/rehabilitációs edzés

Online edzés

Online konzultáció

Privát edzés

Értékelés beküldése

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed