Rólam:

Ferencz Zsófia vagyok, 1988.09.13-án születtem, Budapesten. Kétgyermekes édesanya, nő, karrierista “tyúk”…. ez mind Én vagyok egy személyben, ezektől az “énektől” vagyok egy egész.
Gyermekkorom óta a sport az életem szerves része. Kezdetben versenyszerűen úsztam, majd kosárlabdáztam. Tinédzserkori önállóságomat hangsúlyozva, mentem ezután a saját fejem után, a korábbi sportokat hátrahagyva elkezdtem edzőterembe járni. Kezdetben csoportos órákon vettem részt, majd ki-ki tekintettem a kézisúlyzók világába, ahol engem is megfertőzött az a bizonyos “vasszag”. Trendeket követve, engem is utolért a funkcionális edzésmódszer világa, mely rabul is ejtett, és le is tettem végérvényesen a voksom mellette.
Életem során rengeteg behatás ért, így edzéseimben érzékelhető a gyógytorna, a preventív szemlélet, de emellett lényegesnek tartom az egyén aktuális lelki állapotának megfelelő edzésintenzitás megválasztását is.
Edzéseimben ötvözöm, mind a sajáttestúlyos, mind az erő- és cardio gépes gyakorlatokat, így egy változatos, folytonos kihívást jelentő edzésen vehetnek részt vendégeim.
Csoportos óráimat tekintve központi szerepet tölt be a “bulihangulat”, a vidámság, a napi stressz levezetésének gondolata. Itt is alapvető elvárás magam felé, a  csoport egyes tagjaira való maximális odafigyelés, esetleges eyéni igények szerinti gyakorlatmódosítás, motiválása a vendégnek.

Mottóm:
“Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!”

Szakirányú végzettségeim:

– Weider Professional Fitness Trainer- Rehabilitációs Tréner

– Balance Mozgás Akadémia – Flossing

–  Weider Professional Fitness Trainer – Életmód és Táplálkozási tanácsadó/Sporttáplálkozás és Teljesítményfokozás (Level1 és Level2)

– Physiovit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont- DOSB Rehabilitációs Tréner

– Bene Máté GerincAkadémia- Gerinc és Fitness Workshop

– Physiovit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont- Proproiceptiv Physiotape Professzionális Tapeing

– ART Edzőképzés-GTA-Gerinctréning Alternatívák

– Fitness Akadémia- Stability Workout Instruktor

– IWI- Funkcionális tréning

– IWI- GFlex alapképzés

– IWI- Gyermek fitnesz oktató

– IWI- Fitness Instruktor

– Physiovit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont- Fascia Release Terápia

– Physiovit Nemzetközi Oktatási- és Terápiaközpont- Dorn terápia és Breuss masszázs (gerincterápiák)

– BMM-Montessori alapú pedagógiai módszertan

Egyéb végzettség:

– Óbudai Egyetem- Közgazdász, Kereskedelem és marketing szak

– OKJ- Társadalombiztosítási- és bérügyi szakelőadó

A jövőben még Természetgyógyász képzés van megcélozva a holisztikusabb látásmód érdekében! 🙂

Before-After…

Vagyis Én is megjártam a “hadak” útját!

2010.07.13-án megszületett kislányom, aki fogyatékossággal élő kiscsaj. A vele történtek miatt sajnos, nagyon sok stressz ért, és vélhetően ennek köszönhetően kialakult a PAJZSMIRIGY ALULMŰKÖDÉS és az IR. Elhíztam, nem kicsit, nagyon… stresszevő is lettem, ettől volt pici boldogságérzetem, az agyamat “leszedálta” a kaja. Úgy néztem ki, mint egy román menekült, nem úgy mint egy egészséges nő. Lányom hosszú éveken át tartó hordozásától, mivel mozgása is el van maradva a korosztályától, lumbágó alakult ki. Ezután kezdtem el kitanulni, és kitapasztalni a gerinctréninget. Mára tünetmentes vagyok. Megismertem a ma már férjemnek nevezett férfit, kiderültek a betegségek, összekaptam magam, lefogytam. Nem csodabogyók által, nem csodakezelések által, hanem egészséges, változatos és minőségi étkezéstől, a sporttól, a lelki jóléttől. Éppen ezért tudom, egyik elem is elmarad, nincs siker. Persze még ehhez jön a minőségi pihenés is. Minden részlet fontos. Ezt a szemléletet adom át vendégeimnek, mondhatni lélekfitnesz is van az edzéseimen. Mert fontos… mert FONTOS VAGY!

Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed