Nyitvatartási idő

Hétfő

6-12

Kedd

15-21

Szerda

6-12

Csütörtök

15-21

Péntek

6-12, 15-20

Szombat

-

Vasárnap

-

személyi edzések megbeszélés alapján Online edzéstervezés

Kapcsolat
Útvonaltervezés

Our Useful Features & Services

https://veszpremunk.hu/blog/28-kettlebell-veszprem-eddz-maskeppen/

Csoportos edzés

Edzés az ügyfélnél

Online edzés

Online konzultáció

Privát edzés

Értékelés beküldése

Értékelésed

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed
Kitti (Veszprém) 2020-05-06 6:16 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Jól szervezett és koordinált edzések, rugalmas feladatkiosztás. Mindenkit a maga szintjén kezel, emiatt kezdőként is be lehet csatlakozni! Ajánlom mindenkinek!

Nagy Miklós 2020-04-23 5:41 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Nagyon jó edzéseket tart, következetesen felépítve, megtervezve. Az edzései hamar látványos eredményeket hoznak. Csoportos edzésein, mindenkire odafigyel. Fiataloknak, idősebbeknek, edzettségi szinttől függetlenül, mindenkinek megfelelő órákat tart. Személyes tapasztalatom: fél év alatt kb 10 kg mínusz, majd folyamatos izmosodás (nagyobb súlyra tértem át), erősödés, javuló kondíció. Hangsúlyos óra végén az izmok lenyújtása, ebből fakadóan sosem volt sérülésem, edzésből eredő fájdalmaim. Mára mindennapjaim része lett a ketlebell.

Balázs (Veszprém) 2020-04-23 10:15 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

István rutinos, profi edző, aki folyamatosan fejleszti, képzi magát, hogy mindig legújabb tudást adhassa át, emiatt fiatal kora ellenére is az egyik legjobb, legkomplexebb, szakmailag leginkább felkészült edző az országban, akiben 100%-ig megbízom és bátran ajánlom minden korosztálynak.

Horváth György 2020-04-18 5:47 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Istvánt és speciális edzésterveit ajánlani tudom idősebb korosztálynak, mert a Kaatsu edzései igazodtak az idősebb korosztályom fizikális és anatómiai felépítéséhez.Nagy előnye, hogy e program kis súlyokkal operál és terhel. Ennek hatására a fokozatosság elve abszolut érvényesül, nem rabolja ki a szervezetet. E módszert nagyon tudom még ajánlani mozgásszervi betegségek, illetve sport sérülések rehabilitációjára. Nálam lehetővé tette, hogy az életmódváltásom teljessé váljék. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk.

Kalocsai Nándor 2020-04-17 10:58 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Kiváló kihívás nap, mint nap. 2019.01 hóban kezdtem el edzeni Istvánnal. Mára az erőnlétem jelentősen növekedett, fogytam 10,5 kg-ot, a közérzetem pedig napról napra jobb.
Úgy gondolom, hogy ha jó edzőt keres valaki, fontos a bizalom, hogy lásd valóban komolyan gondja az edződ, hogy mit szeretnél elérni.
Esetemben még az egyszerű guggolás sem ment az elején.
István a felzárkózásig türelmesen foglalkozott Velem a csoportos edzéseken is, hogy utolérjem a „normális” képességű társaimat.
Jó érzés volt, hogy valaki a képességeimet figyelembe véve talál ki nap, mint nap kihívásokat, és ez által fejleszt Engem.
Igen, hétről-hétre fejlődtem/fejlődök (azóta is edzem Istvánnal).
Ajánlom mindenkinek, aki valóban változtatni szeretne az életén, aki tényleg hisz benne, hogy, azok a kilók sem napok alatt jöttek fel, és nem is napok alatt fognak eltűnni.
Fontos, úgy gondolom, mikor választunk egy edzőt, hogy mit hallunk vissza róla (mik a vélemények).
Mióta edzem határozottabb vagyok, energikusabb, jobb APA. Kevesebb a feszültség, jobb párkapcsolat, könnyebb konfliktuskezelés általánosságban, egészségsebben élek. Az edzés mellett nagyon sok életmód tanácsot kaptam, amit beépítettem a jelen életformámhoz.
Összességében fogytam/fogyok erősödtem/erősödök, fejlődtem/fejlődök.
Köszönöm István!

Samu Zsolt 2020-04-17 7:25 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Legelőször három éve találkoztam Istvánnal, csoportos kettlebell edzésre mentem el hozzá. Kedvesen fogadott már az első alkalommal is, és nagyon megmaradt bennem az a kép, ahogy a csapat (15-16 fő) totál egyszerre követi a bemelegítés mozdulatait. Szépen lassan én is megtanultam ezt, és nagyon jó érzés volt a csapat részének lenni.
Szépen fokozatosan kezdte a tanítást, minden mozdulatot megmutatott, ha kellett többször is. Szívesen jártam edzésre.
Aztán volt pár év kihagyás, amit követően idén év elején a párommal együtt elkezdtünk hozzá személyi edzésre járni. Mivel elég hosszú ideig nem edzettem, teljesen elölről kezdtünk mindent. A hozzáállása ugyanaz, a tudása viszont egyre több, amit meg is oszt a tanítványaival. Nagyon örülök hogy megismertük, és járunk hozzá. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki Veszprémben, vagy a környékén keres személyi edzőt.
És még egy plusz dolog:
Az idei Covid-19 járvány idején mivel minimalizálni kell a személyes kontaktusokat, így a személyi edzések, és a csoportos edzések is elmaradnak. Az edzésünkről azonban István még így is gondoskodik. Megannyi kettlebell-t osztott ki a tanítványai között, és minden héten több edzésprogramot kapunk online formában. Igaz ez nem olyan mintha személyesen ott a teremben dolgoznánk, viszont ez mindenképp pozitívum, hogy még ilyen esetre is van megoldása.

Tőke Mária 2020-04-17 5:37 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Évek óta járok István edzéseire. Jól felkészült, precíz és nagyon türelmes. Folyamatosan figyelemmel kíséri az egyén adottságait , lehetőségeit. Edzései változatosak és jó hangulatúak. Kipróbáltam a kettlebbel és kaatsu edzéseket is, mindkettő nagyon tetszett. Boka sérülésemkor is számíthattam rá és Fossing kezeléssel gyorsan rendbe hozta a lábam. Mindenkinek szívből ajánlom !

Móroczáné D. Éva 2020-04-17 5:53 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

István az első perctől fogva nagyon empatikus volt, nyugodt magabiztossága és kedvessége pedig megragadó. Szakmai tudása, felkészültsége elismerésre méltó, mosolygós személyisége profizmussal párosul.

Grőber Adél 2020-04-17 5:49 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Istvánhoz 2018 decemberébe mentem először, teljesen magával ragadott az edzéseinek stílusa. Nagyon változatos feladatok vannak, változatos eszközökkel – vagy épp saját testsúllyal, az sem egyszerű 🙂 Voltam nála személyi edzésen is, és csoportos edzéseken is, mikor hogy jött ki jobban időben, bármelyik óra típust jó szívvel ajánlom.

Kondás Béla 2020-04-16 6:38 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Istvánhoz már több mint 3 éve járok, szeretem az edzéseit, mert figyel mindenkire, segít ha kell, de azt is észreveszi ha valaki rendszeresen jár és fejlődik. Mivel sokk képzésen vett már részt, ezeknek az anyagát folyamatosan beépíti az edzésekbe, így azok változatosak.

There are 19 next ratings View Next Ratings