Ars poetica
=========
Nő vagyok, anya. OldSchool edző. Az edzés a szenvedélyem. Szobrász vagyok, márványom az emberi test. Küldetésem, hogy megtanítsalak mozogni, hogy segítsek elérni a célod. Melletted álljak és vezesselek, kísérjelek az általad kijelölt úton.

Az OldSchool Training az igazi férfiak és a szexi csajok edzése. Ahol az erő találkozik a mobilitással. Nálunk ésszerű, egymásra épülő edzéstervvel fejlesztheted az erődet, formálhatod az alakodat és tehetsz a testkompozíciód megváltoztatásáért.

A terhelés egyénre szabott, így legyél bármilyen edzettségi szinten, be tudsz csatlakozni edzéseinkre. Szenvedélyünk a mozgás, ezért tanítjuk. Hisszük, hogy csakis a helyes mozgásminták elsajátítása után lehetséges a terhelés növelése, így biztosítjuk a sérülésmentességet.

A tervezés során csak azt használjuk, ami működik, nincsenek sallangok, feleslegesen lefutott körök. Eszközrepertoárunkban a kettlebell mellett nagy szerepet kap a barbell, de használunk TRX-et, illetve a ma még kevésbé ismert, ám igen kedvelt macebellt is (buzogány).

Közösség vagyunk, OldSchoolernek lenni kiváltság. A minőség, tanítványaink fejlődése elsődleges számunkra, így edzéseinken a létszám korlátozott.

A célt Te mondod, az eszközt én. Összhang és együttműködés, ez az Oldschool Training.

Barbellgirl – The Smart Beast

Kapcsolat, edzéstervezés: viktoria@barbellgirl.hu

Elérhetőségek

Vállalkozás/Edzőterem címe:

360Gym Oktogon Budapest, Izabella utca 61.

Kapcsolat
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed
Gorillapu 2020-05-08 4:05 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

🙂