A sport és az egészségeséletmód mindig is meghatározó volt az életemben, így ezen a vonalon maradva végeztem el 2017-ben a rekreáció és egeszségfejlesztés szakot az ELTE-n. Azóta főállásban segítem az egészségeséletmód utjára lépő embereket.

Jelenleg személyi, online és kiscsoportos edzés keretein belül találkozhatsz velem.

Az elmúlt években csoportos erősítő edzéseket tartok, főként hölgyek számára. Azonban a  klasszikus erősítő edzéseken túl, igazán rendhagyó edzéseket is tartok. Ilyen pl. a POUND®, melyet a dobolás ihletett. Ezen a 45 perces kardió edzésen végig speciális dobverőkkel dolgozunk és kombináljuk a kardió-kondiciónáló -és erősítő edzést, valamint megjelennek a Pilates és jóga ihlette gyakorlatok is. Lázadó rocksztárrá válhatsz, miközben feltöltödsz!

Vallom, hogy tanulásban és a megszerzett tudásban a fejlődés. Így folyamatos továbbképzéseken és szakmai lapok tanulmányozásásval bővítem tudástáram. Egyik szívemhez közelálló program a Fitmummy® szülés utáni regenerációs program, hogy az anyukák könnyedén visszatérjenek a sportoláshoz és mindennapi feladataikat is gond nélkül láthassák el.

 

Kapcsolat
Útvonaltervezés

Our Useful Features & Services

Csak nőknek

Csoportos edzés

Edzés az ügyfélnél

Felnőtt edzés

Kiscsoportos edzés

Korrektív/rehabilitációs edzés

Online edzés

Online konzultáció

Privát edzés

Senior edzés

Értékelés beküldése

Értékelésed

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed
Kati 2021-02-05 9:11 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Kedves, vidám jelenség vagy. Az óráidon mindig kellemesen elfáradok. Jó érzés, hogy közben mindig biztatsz minket, menni fog, ügyes vagy. Közben figyelsz arra is, hogy szükség esetén könnyebb változatot is felajáld nekünk, akik nem tudjuk a nehezebb feladatokat végezni. Köszönöm, remélem nemsokára többet talizhatunk az edzéseken.😊😊😘

Edit 2021-02-05 8:10 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Nagyon szeretem az óráidat , gyakran felajánlod a kicsit könnyebb változatot, nem éreztetve, hogy az idősebbek számára, hanem csak aki így szeretné.
Gyakran választom az online óráidat.

Kurucz Magdi 2021-02-02 6:35 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Csupa energia, vidámság;) végig figyel rád! Folyamatos visszajelzésekkel segít! Nem csak a tested, de a lelked is hálás lesz!❤️

Jutka 2021-01-30 5:43 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Ági edzései során árad a pozitív energia és mindig remek a hangulat, amellett persze, hogy nagyon kedves és segítőkész. Széleskörű palettáján bàrmely dinamikájú edzést megtalálhatsz. Meleg szívvel ajánlom :)!

Noémi 2021-01-30 4:43 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Minden órája vidám, észre sem lehet venni hogy a gyakorlatok milyen kemények. Született edző!

Viktória Varga 2021-01-30 1:44 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Ági figyelmes és pattogós mint egy gumimaci! Imádom!

Olívia 2021-01-26 2:22 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Nagyon kemény edzések! 🙂