Elérhetőségek

Vállalkozás/Edzőterem címe:

Budapest, Lovassy László u.5

Telefon:
Kapcsolat
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed
Németh Dániel 2020-04-11 5:56 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Miki magasan a legjobb általam ismert edző, emberileg és szakmailag egyaránt. Derűs nyugalma, csipkelődő humora és öszinte emberi érdeklődése meghatározza a klubját jellemző légkört is, ahova az emberek szinte hazajárnak. Edzései  átgondoltak, jól felépítettek, és soha nem ismétlik magukat. Nem véletlenül ő a magyar kick-box egyik nagy öregje, akinek minden évben van tanítványa a válogatottban.

Daniele 2020-04-09 9:50 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Még csak kamasz gyerek voltam amikor Miki kick-box edzéseire kezdtem járni, most, kb. 8-9 évvel később, még mindig csak rá esküszöm 🙂 Sajnos az élet közbe azt hozta, hogy egy sérülés miatt abbahagytam a kick-boxot, de ez csak egy újabb lehetőséget nyújtott, hogy megtapasztaljam Miki Kettlebell edzéseit is, amikre most is járok! Közbe voltak időszakok amikor szüneteltetnem kellett az edzést, de mindig hozzá tértem vissza. És örömömre azt tapasztaltam, hogy többségben ugyan így tettek azok az emberek is, akikkel évekkel ezelőtt edzettem. Ez szerintem nagyon sokat elmond, az edzőről… Nagyon baratáságos, segítőkész (akár az edzés, akár az élet más területein, Miki nem hagy cserben senkit tapasztalatom szerint), a mindig vidám hangulatával feldobja az edzéseket 🙂

Kende Ágnes 2020-04-09 8:20 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Zrinyi Miklós egyértelműen az egyik legelismertebb szaktekintely a kickbox világában több mint 40 év edzői tapasztalattal. Én több mint egy éve járok hozzá és az órái nem csak profin össze vannak rakva de sohasem unalmasak és mindig elképesztően elfáradunk. Emellett Mikinek kiváló érzéke van ahhoz is, hogy egy remek csapatot egyben tartson ahol remek a hangulat de közben kemény munka folyik. Nagyon sokat lehet tőle tanulni én minden korosztalynak bátran ajánlom!

Schulek István 2020-04-09 7:52 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Közel 4 éve járok kick boxolni Mikihez és mind szakmailag,mind emberileg maximálisan elégedett vagyok! Még 100 évet ?