Sziasztok!

Vuits Viktor vagyok, 27 éves, edző. Életem szerves része a sport már gyerekkorom óta. Általános iskolai tanulmányaim alatt szertornáztam, majd a gimnáziumi éveimben a labdarúgásra váltottam, aminek azóta is a szerelmese vagyok, és amit azóta is aktívan űzök a Kalocsai Futball Club játékosaként.⚽️ ⚪️ A sport mellett fontosnak tartottam, hogy más területeken is helyt tudjak állni, ezért 2018-ban közgazdászként diplomáztam.

A sportpályafutásom alatt mindig is érdekelt, miként tudom magamból kihozni a legtöbbet, mik azok a tényezők, amivel maximalizálhatom a leadott teljesítményemet. Legyen szó akár edzésmódszerről, regenerációról, táplálkozásról (ez a gyengém ) vagy épp mentális felkészítésről. Nem beszélve a sok rehabilitációról…..Sajnos nem mondhatom el magamról, hogy elkerültek volna a sérülések, ezért ebben a témában is igyekeztem mélyre ásni. Ezek hatására döntöttem úgy, hogy erőnléti edző végzettséget szerzek, melynek első állomása a MyMove akadémia Fitnesz edző tanfolyama volt, amelyet tavaly abszolváltam.

További mérföldkő volt számomra, hogy a Pulse Gym teljes megújulásával kiteljesedhetek ebben a szakmában. A terem adta lehetőségeknek köszönhetően (kiváló infrastruktúra, szakképzett edzők) alkalmam nyílik arra, hogy vendégeimet a legjobb énjük elérésére ösztönözzem.

Na de ennyit rólam/ rólunk…..ugyanis célom, hogy Te legyél a fókuszban. Amennyiben változást szeretnél eszközölni a hétköznapokban, vagy teljesítményt szeretnél növelni az általad űzött sportágban, keress bátran.  Személyes konzultáció után egy állapotfelmérés majd egy szakmai alapokra helyezett edzéstervezés következik céljaid elérése érdekében. Legyen ez a cél zsírégetés, állóképesség növelés, izomépítés, teljesítményfokozás vagy rehabilitáció. Milyen edzésfajták szerepelnek a kínálatban? Választhatsz személyi edzést, csoportos köredzést, rehabilitációs edzést, továbbá vállalom sportolók és csapatok felkészítését felkészülési időszakban és versenyszezonban egyaránt.
Nem szeretem a középszerűséget és a sablonosságot. Fontosabbnak tartom a minőséget, mint a mennyiséget és szeretném, ha jól éreznéd magad a bőrödben, miközben haladsz a céljaid felé vezető úton.

Gyere és nyerj csatát minden nap! ️‍♂️

Elérhetőségek

Vállalkozás/Edzőterem címe:

Kalocsa

Telefon:
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed