“A sportoló is csak annyira erős ,amennyire a leggyengébb pontja erős”
Olgyai Lóránt vagyok, okleveles fizioterapeuta, DOSB sportrehabilitációs tréner és CFSC erőnléti edző.
Az első lépéseket az ismeretlenbe – valljuk be őszintén, gyakran hamarabb kezdjük, mint hogy a test fel lenne rá készülve – jobb, ha szakember támogatásával végezzük.
18 éve dolgozom gyógytornászként. Pácienseim között tudhattam sportolókat, hobbi sportolókat egyaránt. A velük való rehabilitációs munka valódi kihívást jelentett. A sportot, mozgást szerető emberek, gyógyulásuk érdekében végzett kitartó, elszánt munkája igazi motivációt nyújtott. Az ő hatásukra kezdtem el mélyebben beleásni magam a sportrehabilitáció rejtelmeibe.
Előbb DOSB sportrehabilitációs tréner oklevelet, majd ezt követően CFSC erőnléti edző szakképesítést szereztem. Napi rendszerességgel olvasok szakkönyveket és orvosi tanulmányokat. Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis olyan tanáraim, mentoraim vannak, akik nyitottak a szakma újításaira és ezáltal folyamatos fejlődést biztosítanak számomra.
Szakmám iránti elhivatottságom mutatja, hogy egy-egy jó ötletért, gondolatmenetért nem vagyok rest felkelni az éjszaka közepén és jegyzetet készíteni. A munkám nemcsak a hivatásom, hanem egyben a hobbim is. Testem 7 éves korom óta edzem és fejlesztem rendszeresen aerob-anaerob módon a koordinált erőre, az állóképességre és a robbanékonyságra koncentrálva. Nagy hangsúlyt fektetek a regenerálódásra, mindennapi rutinom részét képezi a biohacking alkalmazása, mint például légzés, vörös fény, hengerezés, az időben korlátozott étkezés, cirkadián ritmus és a hideg.
Szakterületem KIZÁRÓLAG akut! vagyis minden olyan sérülés kezelése, ami sürgősségi ellátás után rehabilitációt igényel, operációt követő azonnali rehabilitáció indítása a sérülést követő első naptól, a teljesítmény fokozása.
Felvidéki magyarként különösen nagy öröm számomra, hogy Magyarországon nyithattam meg magánpraxisomat.
Szeretettel várlak, fordulj hozzám bizalommal!
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed