Módos Péter vagyok, 24 éves

   Aki nem tud ellazulni az nem tud megfeszülni.
– Kolonics György

 

Mindig része volt az életemnek a sport illetve a versenysport. Úsztam, teniszeztem, kézilabdáztam mire rátaláltam a kenura, amit 7 évig versenyszerűen űztem, mialatt a dobogó mindhárom fokára felállhattam nemzetközi versenyen is, országos szinten pedig több mint egy tucatszor csilloghatott a legfényesebb érem a nyakamban. Továbbiakban már a konditeremben edzettem a barátaimmal hobbi szinten, és ekkor jöttem rá hogy nem csak a saját magam edzése, hanem mások segítése, fejlesztése is hatalmas örömet okoz. Miután kipróbáltam magamat, mint gépészmérnök hallgató sajnos korán rá kellett jönnöm, hogy nem tenne boldoggá, így befejeztem és a TE-en folytattam tanulmányaimat, és végeztem el az edzői tanfolyamot. Azóta testépítés mellett folyamatosan gyarapítom ismereteimet, funkcionális edzés, gyógytorna és crossfitness területén is. 

Megtaláltok a KöKi Megafitness-ben, további képekért és videókért látogass el az Instagram illetve Facebook oldalamra.

Izomepites
Jó magam is ezt az edzésfajtát kezdtem el még annak idején. Fontos tudni, hogy ez nagyon sok rétű feladat és nem játék, itt a legnagyobb a sérülésveszély, mivel nagyobb súlyokkal dolgozunk, mint sima alakformálásnál. Határaink feszegetéséhez meg egy erős vázizom szükséges. Ha ez megvan utána határ a csillagos ég, és amikor végeztünk garantálom, hogy nem az ízületi fájdalmak miatt fogsz emlegetni.
Fogyás:
70/30. Ez a százalékos aránya annak, hogy mennyit számít a jó táplálkozás illetve az edzésmunka, és igen jó a sorrend, 70% a kaja. Ezzel szemben az sem mindegy, hogy milyen munkát végzel a teremben vagy otthon. Nagyon fontos a szabályos kivitelezés, mivel a sérülésveszély állandó, és mit ér a jó test, ha nem tudod használni.
Alakformálás:
Tanulmányaim során, sikerült felfejlesztenem magamat a crossfitness, TRX világában és ettől már csak annyira van egy jó HIIT(magas intenzitású) edzés, mint a kettlebell. Talán ezek a legjobb edzésfajták, ha szép, erős és szálkás izomzatot szeretnél építeni. Itt nem csak súlyokkal feszegetjük a határainkat, hanem az állóképességet is támadjuk azzal, hogy az elvégzés tempóján gyorsítunk.
Gyógytorna/rehab edzés:
Minden sérülésből visszatérő páciensnek az első pár hónapban szüksége van gyógytornára, hogy ne csak a már nem fájó területet újra támadjuk, hanem fel kell készíteni a megterhelésre. Ennek hiányában csak a diszfunkciót erősítjük, mintha csak megvárnánk, hogy a check engine lámpa elaludjon magától, aztán újra 100-on pörgetnénk. Ennek a programnak a keretein belül, fontos részt kap a gerinctorna, ami szinte minden embert érint. Ülőmunka, rossz tartás, születési rendellenesség vagy akár helytelenül kivitelezett gyakorlatok is okozhatják a gerincferdülést, hát púposodását valamint lumbágót. Szerencsére van megoldás, csak rajtad áll hogy ? vagy !.
Versenyre, szintfelmérőre való felkészítés:
Amennyire oda voltam a kenuzásnál a versenyzésért, annyira élvezem a felkészítést is. Michael Boyle, a legelismertebb funkcionális edző könyvei és CFSC(erőnléti edzői tanfolyam) képzése, biztos és hiteles tudást adott ahhoz, hogy ezt meg is tehessem. Több száz élsportoló és élcsapat, alkalmazza már ezt az edzésmódszert Amerikában. Örömmel várok minden sportolót, aki szeretné a felkészülést egy következő szintre vinni.

Nyitvatartási idő

Hétfő

06.00-22.30

Kedd

06.00-22.30

Szerda

06.00-22.30

Csütörtök

06.00-22.30

Péntek

06.00-22.30

Szombat

08.00-20.00

Vasárnap

08.00-20.00

Amíg a vírus tart minden nap 08.00-tól 20.00-ig vagyunk nyitva!!

Elérhetőségek

Vállalkozás/Edzőterem címe:

1191 Vak Bottyán utca 75

Telefon:
Kapcsolat
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed