“A férfinak/nőnek nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.” Szokratész

A sport 7 éves korom óta a mindennapjaim része. Általános iskolás edzőmnek hála, megismerkedtem a kézilabdával. Az egyetem (BME) elvégzéséig versenyszinten foglalkoztam vele, középiskolában  szlovák korosztályos válogatott is voltam. Gimis éveim alatt ezenkívül foglalkoztam kosárlabdával, különféle küzdősportokkal (kempo- magyar bajnok voltam 2x, thaibox). 14-15 éves koromban kezdtem el erősítő- edzéseket végezni a csapatjátékok és küzdősportok mellett. Jelenleg aktív súlyemelőként versenyzem a Szlovák első ligában.Több alkalommal is sikerült megszerezni az első helyet a csapatbajnokságban.

A testedzés eleinte csak szórakozás volt, később hobbi lett, mára pedig már hivatás és szerelem lett belőle. El se tudom képzelni a mindennapjaimat sport és mozgás nélkül. Az egyetem alatt végeztem el az első képesítésem a fitneszszakmában és azóta is fejlesztem magam. Pár évvel ezelőtt az álmom valóra vált és a Felvidék első funkcionális termei egyikét (Cornisland Crossgym) sikerült megnyitnom. Ez a terem ad otthont személyi-, kiscsoportos-, súlyemelő-, crossfit- edzéseimnek is.

Végzettségem:

  • AFPA – american fitness professionals and associates – személyi edzői 2011 (Magyarország)
  • Crossfit Level 1 – 2011 (Hollandia)
  • Crossfit Level 2 – 2015 (Spanyolország)
  • Crossfit Judge (Szlovákia)
  • FMS – Functional movement system – 2018 (Magyarország)

Részt vettem :

  • Oxygen Advantage szemináriumon,
  • több súlyemelő edzői szemináriumon
  • Crossfit regionális versenyen önkéntesként (Dánia)
  • Spartan Race versenyeket többször is teljesítettem (Magyarország, Szlovákia, Lengyelország, Csehország)

Folyamatosan fejlesztem magam a további témákban: hidegterápia, légzéstechnikák, SMR henger, különböző étkezési sémák(időszakos böjtölés, IIFYM, paleo,Leangains).

Elérhetőségek

Vállalkozás/Edzőterem címe:

Dunaszerdahely

Telefon:
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed
Mészáros József 2021-01-05 12:37 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Remek szakmai tudás, remek hangulat a csoportokon belül. 100%-os odafigyelés, törődés, edzésprogram változása a kisebb, nagyobb sérülésekhez alkalmazkodva. Tanulási, fejlődési lehetőségek biztosítása.

Soóky Kitti 2021-01-05 12:37 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Lengyel Ákos edzéseire valamivel több, mint 1 éve járok, heti 3 alkalommal legalább. Nála jobb edzőt nem tudok elképzelni! Mindenkire,mindenre, mindenki mozdulatára odafigyel,odafigyel a megfelelő testtartásra,hogyan tökéletesítsük a gyakorlatokat, kinek hol kell még fejlődnie, hogy megelőzzük a sérüléseket, erőnlétre,erősítésre, egyensúlyra, nyújtásra és sorolhatnám…szó szerint jobban tudja, hogy ki hol fejezte be a gyakorlatát, hányadik körnél tart, mint mi magunk. Amellett, hogy a legjobb edző, segítőkész, nagyon szerény és barátságos egyéniség, aki imádja és komolyan veszi a munkáját! A profizmusa mellett a személyisége teszi Őt és az edzőtermét a legjobbá számomra!

Anonim 2021-01-05 12:32 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

.

Kriszta 2021-01-05 12:31 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

A legjobb edző. Amit egy edzőtől el lehet várni, Ákosban megtalálható

Nemčík Andrea 2021-01-05 12:30 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

2 éve kezdtem el Ákos edzéseire járni. Korábban sok gondom volt a hátammal ( kevés izomzat miatt) Hála Ákosnak ezek a problémák már a múlté. Számomra nála kezdődik a profizmus! Változatos edzések, oda figyelés, türelem ez mind Ákost jellemzi. Ha őt választod biztosan jól döntesz és nem bánod meg!

Adam Antal 2021-01-05 12:28 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Szuper edző , szuper edző-tars, remek barát.

Csolle Veronika 2021-01-05 12:25 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Legprofibb, legkedvesebb❤️

Orsolya Fegyveres 2021-01-05 12:25 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Kiskorom óta része az életemnek a sport. Hasonlóan, ahogyan Ákos is, én is kézilabdáztam alapiskolai, majd középiskolai tanulmányaim alatt és az egyetem első évében is. Utána kezdtem el a crossfitet, amit a mai napig szeretek. Ákos az egyik legjobb (ha nem a legjobb) edző, akihez valaha volt szerencsém. Leginkább az odafigyelése minden egyes emberre aki a teremben megfordul az, ami számomra a leginkabb lenyűgöző. Szuper hangulat és légkör uralkodik a termében, és érezhető, hogy szívét-lelkét beleteszi abba, amit csinál. Csak ajánlani tudom mindenkinek 😊

Timika 2021-01-05 12:23 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Akos csodalatos edzo, ember, barat. Mindenkivel megtalalja a kozos hangot. Valtozatos es szemelyre szabott edzesein garantaltan tulleped a komfort zonadat. Akosnal allando a fejlodes, minden edzettje teljesitmenyet fejben tartja. Pontosan tudja, milyen ismetles szamnal, edzes strukturanal, kinek mekkora sulyt rendeljen ki 🙂 A maximalis odafigyeles, az edzett allando, biztos fejlodese es a jo hangulat is garantalt.

Mikolai Mónika 2021-01-05 12:20 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Professzionális, kedves, megértő és nagyon segítőkész.

There are 16 next ratings View Next Ratings