Jelenleg a corona vírusra való tekintettel csak online edzéseket, konzultációkat vállalok.

Bemutatkozás
Életem szerves részét képezi a testmozgás már egészen fiatal korom óta. Számos sportágban kipróbáltam magam, de a szakszerű testedzést mégis egy súlyos térd, illetve gerincsérülés kapcsán ismertem meg és értettem meg fontosságát. Pedagógusi családból származom, több mint valószínű, hogy ezért is dolgozom sportoktatóként.

Sérüléseimnek köszönhetően találtam meg a hivatásomat, szenvedélyemet, az edzősködést. Eleinte, éveken keresztül csak óralátogató voltam kettlebell edzéseken, idővel annyira megtetszett ez az egyszerű eszköz, hogy 2013-ban elvégeztem életem első edzői képzését, a Strong First Girya instruktori képzést, amire igen komolyan fel kell fizikálisan és mentálisan készülni. Mindenkori mestereim, Egyházi Gábor és Egyházi Böbe mentorálásával sikerült elsajátítanom a testedzés alapjait.

Edzői hitvallásomnak tekintem, hogy a hozzám forduló emberek életminőségének javításában segítsek, legyen szó mozgásszervi problémáik progresszív kezeléséről vagy általános erőnlétük fejlesztéséről. Tisztelem az emberek határait, ugyanakkor hiszem, hogy azok következetes, céltudatos, rendszeres edzésével mind fizikálisan, mind mentálisan elérhetünk egy tartós és pozitív életminőségbeli és életszemléletbeli változást.

Bejelentkezés után egy személyes állapotfelmérés, illetve motivációs konzultáció keretében meghatározzuk együtt, hogy melyek azok a célok, amelyeket el kell érnünk. Megtanuljuk az SMR henger használatát, ezután szakszerűen bevezetlek a következetes, céltudatos testedzés világába. Lépésről lépésre fogunk haladni, fontos, hogy meg tudjam veled szerettetni a testmozgást, ezáltal hosszú távon tudunk nagy eredményeket elérni. Ebben segíthet nekünk a Ground Force Method szabadtestsúlyos edzésmódszer, a kettlebell, melynél kevés jobb eszköz létezik a funkcionális edzés világában, illetve a Japánból származó, KAATSU edzésmódszer, melynek segítségével ízületkímélő módon tudunk hatékonyan és biztonságosan számodra megfelelő eredményeket elérni.

Jelenleg 3 helyen vagyok elérhető:

Titan Kettlebell Klub Budapest: 1152, Budapest Kiss Ernő utca 19 (Újpest, Zugló, Fót, Dunakeszi vonzáskörzete)
DoctorFit Rehabgym: 1132, Budapest Kresz Géza utca 14 (Mozgásszervi rehabilitációs célzatú edzések, főként gerinccel kapcsolatos problémák)
Life1 Váci35: 1134, Budapest, Váci út 35 (jól felszerelt modern edzőterem, Újpest, 13. kerület, 3. kerület vonzáskörzete)

Elérhetőségek

Vállalkozás/Edzőterem címe:

1152 Budapest Kiss Ernő utca 19

Telefon:
Kapcsolat
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed