Edzéseimről:

Az egyéni edzéseimet személyre szabottan, az állapotodnak megfelelően állítom össze, miután elvégeztem a szükséges felméréseket. Fontosnak tartom, hogy visszajelzést kapj az aktuális állapotodról, amit rendszeresen, edzés ciklusokat követően mérek fel. Ismereteimet folyamatosan bővítem, hogy maximális eredményt tudj elérni az edzéseken, legyen szó személyi, páros vagy csoportos edzésről! Ha szeretnél egy igazán rólad szóló programot, akkor keress bizalommal!

Az online köredzésre a lent található elérhetőségeken tudsz jelentkezni!

Kapcsolat
Útvonaltervezés

Értékelés beküldése

Értékelésed

Értékelésed (1-től 5-ig)
Publikálás ...
Az Ön értékelése sikeresen elküldve
Kérem töltse ki az összes mezőt
Captcha check failed
Niki 2020-05-07 4:33 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Évek óta járok Mátéhoz csoportos órára. Általa időközben a funkcionális edzés az egyik kedvenc edzésformámmá vált. Precízen átgondolt minden edzése, figyel az egyéni problémákra. Szeretem az edzéseiben, hogy nem a tempón, hanem a helyes kivitelezésen van a hangsúly. Az edzések minden izmot megdolgoztatnak, jól kifárasztanak, mindeközben rengeteg energiával töltenek fel.

M.A. 2020-04-28 12:12 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Személyre szabott, változatos, profi edzések a csoportos órákon és az egyéni edzéseken is. Máté rendkívül alapos, felkészült és elkötelezett, ha közös munkába kezdesz vele. Minden gyakorlatnak jól meghatározott, jól érthető célja van. Egyes gyakorlatcsoportokon belül jól felépített progresszió mentén segít fejlődni.

Zsófi 2020-04-25 9:04 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Csoportos órára járok hozzá több mint 1 éve, amit most online folytatunk. Az edzések hatékonyak, átmozgatnak, hétről hétre érzem magamon a változást. Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatok helyes, az ízületeket minél kevésbé megterhelő elvégzésére. A csoportos órákon is odafigyel az egyéni képességekre, erőnlétre. Mindig mutat több variációt, vannak már jól megszokott gyakorlatok, de mindig van valami új is. Én még nem tartottam ki ennyire edzés mellett. 🙂

Eszter 2020-04-22 8:17 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Felkészült, figyelmes, kreatív.

Olivér 2020-04-20 10:24 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Én már két éve járok hozzá edzeni, Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Személyre szabott edzéstervek, végig odafigyel, hogy helyesen csinálom a gyakorlatot.

Amennyiben komolyan veszed az edzést, és olyan edzőt keresel, aki komolyan veszi a munkáját, akkor: Máté a te embered!

Judith 2020-04-19 7:13 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Már 2 éve járok Mátéhoz személyi edzésre, most itthon online folytatjuk tovább heti 2x. És még mindig tud olyan helyen izomlázat okozni ahol nem is tudtam hogy van izmom..? Minden alkalomra felkészülten és ugyanolyan intenzitással jelentkezik be. Fiatal kora ellenére rendkívül elhivatot amit csak becsülni tudok benne.

Dávid 2020-04-19 12:53 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Máté figyelmes, következetes, jól érthető, követhető, kimondottan jó edző. Fókuszált órákat tart, jelen van fejben végig. A gyakorlatok változatosak. Érződik hogy szereti amit csinál, ezért is jó sportolni vele. Odafigyel bemelegítésre, nyújtásra, és a sérülések elkerülésére is.
Az órák jó hangulatúak de szerencsére nincsenek elhülyéskedve, vagy ellazsálva, munka van. Jószívvel ajánlom.

Gergő 2020-04-19 8:40 de.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Máté nagyon precíz, alapos edző, aki folyamatosan odafigyel, hogy minden gyakorlat, minden mozdulat szabályos legyen. Ezen kívül szakirodalom olvasásával, tréningekkel saját oktatói ismereteit is folyamatosan fejleszti, emiatt nagyon felkészült, naprakész edzőnek tartom.

Bianka 2020-04-18 6:35 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Máté azért a legjobb mert mindig a feladatra koncentrál és nem a csevegés van előtérben. Odafigyel a pihenőkre, változatosak a gyakorlatai és fokozottan emeli a feladatok nehézségét. Nagyon szeretem a felmérőit, ami általa követhetem a fejlődést és motivált maradhatok mindig.

Timi 2020-04-18 5:17 du.
Értékelésed (1-től 5-ig)

Azért gondolom hogy 5csillagos a Máté edzèsei, mert nagyon változatosak, mindig tud ujjat mutatni, érzem magamon a fejlődést!!! És a maga módján kíméletes!!!

There are 8 next ratings View Next Ratings